Pekka Peltola Jiujitsu


PP jiujitsu perustettiin vuonna 2015. Treenipaikkojamme ovat olleet Liikuntamylly ja Töölön kisahalli. Vuonna 2019  seuramme sai omat tilat Vantaan Silvolasta. Nykyisin seurassa on 10 kilpailevaa jäsentä ja tavoitteena on olla Suomen paras kilpaseura.

Seuran mentaliteetti on, että treenikavereita tuetaan ja treeneissä annetaan aina 100%. Suurin osa porukasta on treenannut yhdessä vuosia ja tästä syystä seura onkin monille, kuin toinen perhe.

Pekan tarina

Olen Pekka, PP Jiujitsun valmentaja, sekä seuran vastuuhenkilö. Aloitin brasilialaisen jiujitsun vuonna 2008 professori Rogerio Rochan oppilaana ja kun Rogerio lopetti 2014, aloitin itse valmentamisen. 

Alkuvaiheessa oppilaani kisailivat edustaen eri seuroja, mutta 2017 lähtien olen saanut ylpeänä seurata oppilaitteni kehitystä kisoissa oman seuramme, PP Jiujitsun edustajina. 

Aku ja Pate ovat olleet mukana alusta saakka, jonka jälkeen seura on saanut monta hyvää vahvistusta ja tällä hetkellä meillä on 10 painijaa valkovöisistä aina ruskeavyöhön asti. Tavoitteenamme onkin olla Suomen paras kilpaseura!

PP Jiujitsun porukka

Tärkeät taustajoukot

Toiminnan tarkastaja/Sihteeri: Tuire Kerälä

Puheenjohtaja: Siiri Peltola